Elmondok egy titkot: otthon a kislányom hozzátáplálása előtt csak akkor sütöttem, ha kérték. Valahogy így alakult itt, hogy a munkámat nem viszem haza. 🙂 És most jön a de: a …
Arról már meséltem nektek, hogyan telt az első két trimeszter. Néha válogatással, néha furcsa kívánalmakkal, de többségében frissen készített, egészséges ételekkel. Aztán eljött a harmadik trimeszter… és vele eljött az …
Baracskay Angéla szeret enni, és nem hisz abban, hogy az ízeket fel kellene áldozni az egészség oltárán. A harmadik trimeszter idejére két isteni, alternatív palacsinta receptet hozott, egy édeset és …
Azt hiszem, az egyik legmagyarosabb sós sütemény a sajtos, habos roló. Ez leveles tésztával készül, és igen macerás… maradjunk annyiban, hogy ha profin szeretnéd készíteni – ahogy a nagy könyvben …
Baracskay Angéla a gyerekkoráról mesél, és arról, mi is került az asztalra vasárnaponként. Fogadjátok szeretettel az alábbi klasszikust, egy tudatos csavarral! Azt kérdezed, hogy min nőttem fel? Vas-megyei apukám révén …
Talán, sőt egészen biztosan itt jött el az a pont, mikor tényleg fel is fogtam: bizony egy új élet van a pocakomban. Az első rúgás érzését leírni nem lehet. A …
Baracskay Angéla isteni narancsos desszertje természetesen nem kizárólag várandósan vethető be, úgyhogy izzítsátok a sütőket, és adjatok az énidőnek! Ugye Ti sem gondoltátok komolyan, hogy az első trimeszter harmadik receptje …
Nincs karácsonyi menüsor desszert nélkül, kiváltképp, ha a séfünk történetesen egy cukrászséf. Angéla egy minden porcikájában karácsonyi finomságot hozott Nektek, ami készülhet szép nagy tálban, vagy akár kecses poharakban is, …
Egy hosszan sülő mennyei marhasült – hiszed vagy sem – nem elérhetetlen álom akkor sem, ha már futkos a lábad alatt egy apróság. Angéla megosztotta egyik kedvenc, gyerekkori ízeket idéző …